actueel

Balans sluit aan bij Alliantie Positieve Gezondheid ZHN

Met de aansluiting van Vereniging Balans is de Alliantie Positieve Gezondheid ZHN nu 25 partijen sterk. We zijn verheugd dat deze partij zich heeft aangesloten bij onze beweging, waarbinnen we met een brede blik op gezondheid, vanuit Positieve Gezondheid, werken aan vitale en veerkrachtige inwoners en een toekomstbestendige zorg en ondersteuning. 

Vereniging Balans staat op voor ouders van kinderen en jongeren die net iets meer, of iets anders nodig hebben bij het leren of in de opvoeding. Balans deelt kennis en informatie met ouders en professionals. Ook komt Balans op voor kinderen en ouders in politiek Den Haag. 

De Alliantie Positieve Gezondheid betekent voor Balans verbinding, elkaar versterken en samenwerking. Samen kunnen we een bredere groep ouders en professionals bereiken, die we door kennisdeling nog beter kunnen ondersteunen.

Expertise samenbrengen

Balans zoekt daarom graag de samenwerking op met verschillende organisaties voor het welzijn van kinderen met een ondersteuningsbehoefte om zo zorg, onderwijs en ervaringsdeskundigheid van ouders samen te brengen.

Partijen kunnen bij Balans terecht met vragen over passend onderwijs, thuiszitters, Jeugdhulp, wet en regelgeving en opvoeding van jeugdigen met een ondersteuningsbehoefte. Ook zou Balans de buddy aanpak ‘Ouders voor Ouders’ in Holland Rijnland binnen de Alliantie verder willen brengen, als onderdeel van het ‘leren transformeren’ programma.

Meer informatie? Kijk op www.balansdigitaal.nl

 

 

Top