actueel

CVA netwerk Midden Holland groeit snel

Op 24 januari jongstleden organiseerde het CVA-netwerk haar oprichtingssymposium. We zijn nu ruim twee maanden verder en de aanmeldingen voor het netwerk stromen binnen. Het netwerk mocht 32 leden en aspirant-leden verwelkomen!

Op 11 april aanstaande is een eerste vergadering gepland waarbij alle leden en aspirant-leden zijn uitgenodigd. We gaan dan het netwerk verder vormgeven en acties voor 2017 bepalen.

De eerste activiteit van het netwerk is de organisatie van een 3 daagse nascholing CVA voor fysiotherapeuten en oefentherapeuten in Gouda. Op donderdag 8, 15 en 22 juni zal Frans van der Brugge de fysiotherapeuten en oefentherapeuten verder specialiseren in CVA. De cursus heeft als doel om zowel eerste- als tweedelijns paramedici die werkzaam zijn met patiënten met een CVA op te leiden tot een gecertificeerd specialist in de neurorevalidatie. 

Fysiotherapeuten en oefentherapeuten uit de regio Midden-Holland, die zich willen specialiseren in CVA kunnen zich voor de cursus aanmelden bij Judith Ruijs.

Top