actueel

Persoonlijke uitnodiging: Theater à la Carte met Positieve Gezondheid “Kleine Stapjes”

SamenhuiS nodigt je uit voor een inspirerende theatervoorstelling over Positieve Gezondheid op dinsdag 5 november in Parkvilla cultuurcentrum in Alphen aan den Rijn. Deze persoonlijke uitnodiging delen wij namens, Jaap Eysink Smeets oud-Huisarts te Alphen a/d Rijn, die lang ook in de Eerste lijn met jullie contacten heeft gehad.

Nu in zijn hoedanigheid als voorzitter van SamenhuiS

  • Wat verandert er wanneer we gaan denken vanuit Gezondheid en Gedrag in plaats van Ziekte en Zorg? 
  • Of misschien nog wel een stapje verder, vanuit Mens en Maatschappij? Wat betekent dit voor jou als professional? 

Hoe kunnen we hier, domein overschrijdend, in samenwerken?   
Vele van jullie zijn allemaal al op een of andere manier met Positieve Gezondheid bezig. Deze voorstelling gaat je helpen om Positieve Gezondheid nog gemakkelijker een onderdeel van je dagelijks werk te maken. Deze voorstelling zal je verrassen door de luchtige manier waarop het onderwerp Positieve Gezondheid neergezet wordt. Laat je mee slepen in dit theaterspel met een traan en een lach. Een interactieve voorstelling die op een leerzame en humoristische wijze inzicht en aan andere kijk op gezondheid geeft. De recensies zijn uitstekend. 

Kom je ook?
Vanaf 17.00 uur staan er soep en broodjes klaar. De voorstelling start om 18.15 uur en duurt 90 min. Na afloop bieden we je een drankje aan en bespreken we de voorstelling gezamenlijk na en is er gelegenheid om andere aanwezigen te ontmoeten. We hopen je graag te ontmoeten 5 november. De aanmelding verloopt via SamenhuiS. 

Meld je aan voor 5 november

Praktische informatie:
Wanneer: dinsdag 5 november
Waar: Parkvilla, Cornelis Geellaan 2 Alphen aan den Rijn
Aanvang: 17.00 uur inloop met soep en broodjes, 18.15 uur start voorstelling 

Hartelijke groet,

Jaap Eysink Smeets
Voorzitter SamenhuiS  

Top