actueel

Vacature Office Manager (24 uur per week)

Bij Reos krijg je de kans om écht een bijdrage te leveren aan onze maatschappij door te werken aan complexe vraagstukken in preventie, zorg en welzijn. Ons team is op zoek naar een enthousiaste Office Manager die houdt van afwisseling. Ben jij een medewerker bedrijfsvoering die financieel en administratief goed onderlegd is? Regel en organiseer je graag? En ben je goed in het op orde houden van administraties? Dan ben jij de perfecte aanvulling op ons dynamische en hechte team!

Functieomschrijving 
 Als medewerker bedrijfsvoering ben je een belangrijk aanspreekpunt binnen Reos. Je: 

  • Bent hét centrale punt: als spil binnen de organisatie en als aanspreekpunt voor klanten en bezoekers.
  • Zorgt samen met een collega voor de financiële, project- en personeelsadministratie binnen onze organisatie: waaronder invoer, verwerking en het up-to-date houden van de gegevens in de systemen en bestanden.
  • Ondersteunt bij de projectadministratie: waaronder het maken/aanpassen van afspraken voor adviseurs.
  • Zorgt voor de administratieve handelingen: ten aanzien van in-, door- en uitstroom van medewerkers en bewaakt de voortgang ervan.
  • Zorgt voor ondersteuning bij werving & selectieprocedures: en stemt hierover nauw af met collega’s.
  • Regelt praktische zaken: bij onboarding zoals ICT-faciliteiten voor medewerkers en algemene kantoorwerkzaamheden waaronder voorraadbeheer van artikelen.​​​​​​​

Jouw profiel 

Je hebt: 

  • MBO werk- en denkniveau en afgeronde relevante opleiding.
  • Ervaring met administratieve werkzaamheden, bij voorkeur met financiële administratie en/of personeelsadministratie.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Een klant-, resultaat- en kwaliteitsgerichte houding, oog voor detail en bent goed in het oplossen van problemen.
  • Kennis en ervaring met Office 365.

Wat bieden we jou? 
Een dienstverband voor 24 uur per week voor 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Een salaris tussen € 3.014,- tot € 4.244,- op fulltime basis (36 uur) en afhankelijk van relevante werkervaring. Je krijgt een Individueel Keuze Budget waarmee je zelf kunt bepalen hoe je dit besteedt, bijvoorbeeld extra vakantie-uren of het betalen van een opleiding. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding, een laptop en een telefoon in bruikleen. Flexibel werken is prima geregeld.  

Je wordt onderdeel van een betrokken team waar iedereen elkaar goed kent. We bestaan uit 17 vaste medewerkers en een flexibele schil van zzp’ers. Om de paar maanden hebben we een verbindende teamdag met ruimte voor gezelligheid. Ons kantoor staat in de bruisende binnenstad van Leiden. 

Over Reos 

Reos is een Regionale Ondersteuningsstructuur (ROS) en neemt als stichting zonder winstoogmerk een onafhankelijke rol in het zorgveld in. Ons werkgebied beslaat ongeveer een miljoen inwoners in 22 gemeenten in Haaglanden, Zuid-Holland Noord, Amstelland, Haarlemmermeer en Midden-Holland. Reos werkt samen met professionals, organisaties en netwerken aan toekomstbestendige zorg en gezondere, veerkrachtigere wijken, gemeenten en regio’s. Onze projecten vragen om diverse aanpakken en rollen, zoals die van adviespartner, kartrekker, projectmanager en implementatiebegeleider. 

 Meer lezen over wat wij doen? Dat doe je hier. 

Sollicitatie 
Herken jij jezelf in het profiel van medewerker bedrijfsvoering en ben je klaar voor een leuke, nieuwe uitdaging? Stuur dan je cv en motivatie voor 19 augustus naar directeur-bestuurder a.i. Josine Hoens via solliciteren@reos.nl. Heb je vragen over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Josine Hoens op telefoonnummer 06 222 122 77 (bereikbaar t/m 25 juli) of Marjan de Kievit (HR adviseur) op telefoonnummer 06 140 287 29 (bereikbaar vanaf 29 juli).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Top